Chili con carne

I efteråret var vi ved at blæse væk, her på vestkysten:
Krukker væltede og lå smadret på fliserne. Og alle stauderne lå nærmest vandret. Vi har ikke en brændeovn vi kan varme os ved. Så i stedet kunne vi få varmen indenfra.

Mon ikke vi får brug for varme indenfra, inden sommervarmen kommer igen? 
 
Portionen er go stor, den kan fryses ned eller spise næste dag med en anden type tilbehør.
 
Gode gamle chili con carne

  • 2 løg
  • ukendt antal hvidløg
  • 2-3 gulerødder
  • 2-3 stængler bladselleri
  • 2 røde peber
  • 3 dåser tomater
  • ca. 700 g hakket oksekød
  • chili
  • 1 stor tsk. spidskommen
  • 1  tsk. kanel (pas på med kanelen - smager meget igennem)
  • frisk koriander eller1 stor tsk. stødt koriander
  • 1 spsk. balsamico eddike
  • salt peber
  • evt. lidt okesuppe.
  • 1 dåse røde kidney bønner, kommes først i tilsidst, kun for at blive varmet op.
  • evt. også 1 dåse kikærter.

Kan serveres med 

  • ris, groft brød, 
  • bagte kartofler, 
  • couscous, 
  • yoghurt, guacamole,  lime
  • grøn salat

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentarer:

Send en kommentar