Gulerods cupcake med ostefrosting
Dette er en faktisk en bradepande opskrift, som jeg bare har puttet i cupcakeforme. Lav evt. kun ½ portion, hvis det er til cupcakes, der bliver mange!!! 24 stk
OBS!! Denne kage bliver kun bedre, af at være lavet en dag eller to i
forvejen (det fortrækker jeg faktisk) dejen bliver mere svampet af
saften fra gulerødderne. Læg dog først frostingen på,den dag de skal
serveres...
4 dl sukker
3 dl olie
4 æg
5 dl mel
2 tsk natron
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 tsk kanel
500 gr groftrevne gulerødder
1 dl letknuste pecan eller valnødder
Creme:
når jeg laver cupcakes og ikke bradepande version laver jeg gerne ekstra frosting
200 gr flødeost
50 gr blødt smør
2 tsk vaniliesukker
500 gr flormelis
Pynt evt. nødder
0 kommentarer:
Send en kommentar